ingyen
webstatisztika
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Oral Jelly
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciajavító szerek közé tartozik, melyek hatékonyan orvosolják a erekciós gondokat és erőteljesen növelik a szexuális potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a használó vásárlás során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

A potenciafokozókészítményeink akármelyike megvásárolható online patikánkban, ahol néhány kattintással kivitelezhető, hogy 1 nap elteltévela megvásárolt készítmény házhoz szállítva legyen. A diszkréció egyértelműen maximális, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevőkben legfontosabb szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszertárak mennyire megbízható minőségűek készítményeket árulnak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online áruházunk kedvező díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú időre igyekszünk ügyfelünkként számon tartani.

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata ugyanolyan lényeges, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, mertcsak így lehet szavatolni, hogy a kiváló potenciafokozó készítmény megfelelő eredményességével ténylegesen javítsa a szexuális teljesítményt. A pirula szájba vételét követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevőkből felszívódnak a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevőkből ésa vágyott erekció ezért hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártyán keresztül a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta szedése folyamán alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő működési elve kémiai-biológiai folyamatok összessége, ami alatt a főbb hatóanyag, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért eljuttatva a péniszbe hosszú ideig tartó merevedést okoz 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális izgatás következtében a hímvessző bekenésére simaizomzata ellankad és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potencianövelő készítmény fantasztikus gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett legújabb kori kórság több millió férfi életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az újgenerációs potenciajavítók családjába tartozik, melyek a ezt megelőzően kíméletlen terápiás módszerekkel szemben eredményesen és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichológiai, vagy stresszes életmód okozta időleges erekciós problémát is hatásosan kezeli.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak szintúgy javasolt, mint erekciós problémával küzdő ifjabb és idősebbeknek embertársaiknak A szexuális potenciafokozásra szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A nemi aktusok közti újrakezdési idő is jócskán lerövidül, ami több egymás utániintim együttlétet és többszörös orgazmust tesz lehetővé. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan erekciót érez, a potenciajavító készítmény csak abban az esetben hozza létre erősebb erekció javító hatását, amikor nemi inger éri az agyat.

Nem árt szólni arról is, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, rettentő erősen meg tudja többszörözni szexuális teljesítményüket.

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciajavítóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula ugyanennyi intim együttlétre elegendő, amennyiben az egész tabletta alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A színes pirula alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, mely ennek köszönhetően hosszan tartó és erősebb lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is soványhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

Kamagra Rágótabletta hatásaKamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra készítmények jellemzőek sajátságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta erősebb hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. Az izgató érintésekre válaszul a hímvessző bekenésére hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a pénisz simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a pénisz barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óránként legtöbb egy darab teljesítményfokozót szabad alkalmazni. A tabletta porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag sok lenne, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor többfele osztva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciaerősítő a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javallott egy nap 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legáltalánosabb jellemzői közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a vásárló tetszetősnek lássa a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külsőleg megjelenése minden olyan külsőleg jellemzőt birtokol, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb tagjára a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potenciafokozó mindegyike egy ízben kapható. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel kapható.

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak gravírozott, mint rendszerint a legtöbb potencianövelő gyógyszer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

csomagolás óvja a szemeket a külsőleg sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Az összes Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabos csomagolásban a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a nincs közepe, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy éppen akkora méretűre tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek az alkalmazásánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy tartós gyógykezelés célú használata előtt javallott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember ítélje mega szedése kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora adag elegendő induló adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul előadja a

– vérnyomás ingadozás,

– erősebb migrénes fejfájás

A fenti két tünet felsorolt két szimptóma legfőképpen azokban az esetekben jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükséges őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Szélsőséges esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta szedésénél, ha a felhasználó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát feltétlen óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Komoly szembetegségeknél is kockázatot jelent a alkalmazása, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatásaKamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása más készítményekkel elképzelhető, amennyiben tisztázott, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy kizárhatják a potenciajavító szedését. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett ajánlottszakorvos felkeresése, aki bővebb információt tud adniaz egyes készítményekhatásait illetően.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak mondható, vagyis más potenciajavító gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, darabonkénti ára sokkal kedvezőbbek. 7darab olyan 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a pár száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében nem reális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, amelyek ára jóval kedvezőbbek, mint az originális készítményeké. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően tanácsos informálódni Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol tapasztaltabb fogyasztók mondják el véleményüket a termék tulajdonságairól, leginkább hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciafokozó szerek nagy választékátforgalmazza erekciós zavarok kezelésére és szexuális teljesítményfokozásra, márkajeleire próbálja minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti tabletta blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , és a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vásárló dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú másolatok kockázatosak is lehetnek. A vásárlásnál a fogyasztók legyenek óvatosak, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a gyakran utánzott gyógyszer a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem vásárolható meg a magyarországi gyógyszertárakban, mert nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külhoni patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is beszerezhető web patikákban, mint például tőlünk, amelyet mi is külföldről szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Hazánkban forgalmazásban lévő potenciaerősítők között, mivel csak egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ettől függetlenül közkedveltsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet kitűnőbb hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetőségei. Kamagra Rágótabletta recept nélküli vásárlása remek mód azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyűszerrel , melynek módjáról a vevőkben részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta megrendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felajánljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, melynek köszönhetően a vásárlók megismerhetnek egyéb potenciafokozó készítményeket is. Az ismert web gyógyszertárak, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz vásárlókat kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem megfelelően használt potencianövelő gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlenebb mellékhatásaira cégünk nem vállal garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta más embernekszedésre nem átadható.

Netes shopunk ezen cikkében a Kamagra Rágótabletta tabletta -ról mindent megtudhat. Kamagra Rágótabletta jutányos áron megrendelhető  a Kamagra rendelés weboldalunkon pénz visszatérítési garanciával!